background

Over IJssalon Lucca

IJssalon Lucca is gevestigd aan de Hoofdstraat 270 in Sassenheim. Sinds jaren is Lucca uitgegroeid een waar begrip in de Bollenstreek. Elk seizoen zijn er leuke acties en smaken, maar ook voor uw vertrouwde aardbeienijsje bent u natuurlijk meer dan welkom!

Het uitgebreide assortiment reikt van overheerlijke milkshakes en Italiaans schepijs tot het lekkerste softijs van Nederland! Het ijs wordt gepresenteerd in twee moderne Italiaanse schepijsvitrines waar de creaties van onze ijsmakers u versteld zullen laten staan.

Jeroen van der Donk, eigenaar en ijsbereider, heeft in het warme Italië de kunst van de ijsbereiding geleerd. Samen met zijn team staan wij voor enthousiasme, vriendelijkheid en zijn we erg gericht op een prettige service aan onze gasten. Ons ijs en andere lekkernijen zijn allen van de hoogste kwaliteit. Wij kiezen voor de best beschikbare ingrediënten wat u merkt in de smaakbeleving van Lucca!

image
Onze prachtige winkel aan de Hoofdstraat in Sassenheim

Zowel in de winkel als buiten op ons terras is er meer dan genoeg ruimte om onze lekkernijen te nuttigen.

Bekijk wat anderen over ons zeggen

 • "Naast hun standaard smaken variëren ze voldoende in aparte(re) smaken. zeker een aanrader! wij komen hier vaker!"
  - Olaf H.
  Juni 2018
 • "Weekendje weg geweest in de Bollenstreek, en hier een ijsje gegeten. Een van de beste ijssalons ooit, en wat een enorm ruime keuze aan smaken!!!"
  - J. Meulendijk
  Augustus 2018
 • "Heerlijk ijs en vele smaken en leuke zit op het terras."
  - Reinard D.
  Juli 2018
 • "Lekkere zelfgemaakte ijs, met ruime keus. in het hart van Sassenheim dichtbij - 25m - van het horecaplein richting kerk"
  - Jan-Willem H.
  Juli 2018
background

Meer weten over IJssalon Lucca?

neem contact met ons op